15:00

Pushers BK

Referat

Förlust mot Pushers efter oengagerad insats

Sista hemmamatchen för säsongen när vi möter Pushers på Gamlestadsvallen gräs. En trupp på 14 gubbar, där Dino ställde sig i mål, Ali, Omar o Tommy bildade backlinje med Rinman till vänster och Glenn till höger om sig. Kevin DM med Tobbe och Hoang framför. Längst fram Dennis och Axel. På bänken Visar, Richard och Senad.
Matchens behållning var när domaren kollade leg innan och sa till Visar att han såg bättre ut i verkligheten. Det var bara det att det var Dino på kortet.

FÖRSTA HALVLEK
Finns inte så mycket att säga om första halvlek. Enda riktiga målchansen är när Omar förlorar en duell på kanten och dom spelar in till en helt fristående Pushersspelare som enkelt rullar bollen i mål, 0-1! Annars händer det ingenting av värde. Vi borde ha fått en straff när Glenn skjuter på handen på en Pushersspelare men det var det.

ANDRA HALVLEK
Vi börjar bättre i andra och lyckas vaska fram några chanser. Axel träffar både stolpe och ribba. Men istället så gör Pushers mål när Kevin spelar fel och dom får ett friläge som avslutas snyggt i krysset, 0-2!
Vi kör på och Tobbe skjuter ett skott som målvakten räddar till hörna. Tobbe får en ny chans i samband med den och lyfter snyggt in den i krysset, 1-2!
Dennis får en jättechans strax efter men väljer att passa.
Domaren har tyvärr bytt nivå till andra efter att vi undrat om kortleken ens var med till matchen. Ali får sitt andra gula och blir utvisad. Bara minuten efter så gör Pushers mål i solklart offsideläge, 1-3! Tack o gonatt.
I minut 88 så slår Dino en pass rakt till en Pushersspelare, som blir nedriven av Dino. Enligt Dino utanför, men enligt domaren innanför. Dino dessutom utvisad. Pushersspelaren gör en Baggio 94 fast utan kraft o skjuter 4 meter över. Han revanscherar sig dock strax efter då han helt ensam får nicka in 1-4! Slut.

SAMMANFATTNING
Segern för Pushers känns rättvis. Visst, jag kan inte minnas att Dino gjorde en räddning, men dom kändes organiserade och ville framförallt mycket mer i duellspelet. Vi är dåliga på alla sätt. Jättemisstag bakåt. Vinner inte en duell på mitten. Uddlösa framåt. En match att glömma, även om det är svårt. Tyvärr så är nästan alla våra spelare underkända idag. Vi tackar dom 5 åskadarna plus hunden och blickar vidare.

Matchens GaFFlar:

Ali- En av dom få som visar vilja och är svårpasserad.